Update! :D

Klicka här! Och höj volymen lite! :D
 
Då var det dags, här kommer ett långt inlägg om vad vi har haft för oss den senaste veckan! :)
 
Skolan började förra måndagen och drog igång rejält med stora uppgifter och mycket att göra! Det har gått bra i alla fall och jag tror att vi alla känner oss nöjda med de flesta kurserna vi valt. Riktigt bra lärare, vissa är mer stränga än andra men ändå väldigt bra!
 
 
Men vad har hänt sen sist. Vi har hunnit fira en månad i USA och tiden har gått fruktansvärt fort. De här två första veckorna i skolan har bara sprungit iväg och det känns snart som att vi kommer vara hemma i Sverige igen.
 
Det har blivit mer monopol!
 
Massa självporträttande
 
Vi har varit på bio igen, denna gången blev det Silver Linings Playbook. Det är kul med bio här i USA för man får ingen speciell plats utan man kan sätta sig vart man vill i salongen och det brukar inte vara speciellt fullt!
 
Det har varit SuperBowl Sunday. Vi kollade på hela matchen hemma hos Gabriel, ungefär fem timmar lång. Det var väldigt spännande mot slutet! Det var najs att se matchen även fast vårat lag inte vann! San Francisco mötte Baltimore. Det blev även ett 35 minuter långt strömavbrott på arean mitt i matchen!
 
 Bevis på att bilarna är onödigt stora här i USA!
 
Hanna har fotat till Fine Art kursen :)
 
Gasföretaget råkade stänga av våran gas och för att kunna starta den igen måste någon åka ut till lägenheten och kolla att allt ser bra ut. Så när gaskillen var här passade han på att fixa ugnen och den invigde vi direkt! Vi har bakat både kladdkaka, kakor, gjort klyftpotatis och igår bakade Anna bröd! :D !
 
Det var tsunamivarning någonstans igår!
 
Jag fick precis höra av Hanna och Anna att det har varit en rörmockare hemma i lägenheten, nu när jag hade lektion, som bytte ut våra kranar i dushen för det läckte tydligen till lägenheten under. Kolla vad de blänker, blir nästan tårögd och lite bländad! :D
 
Vi har även hunnit med lite pluggande på stranden och Hanna har vart och fixat en ny fin dator. Det var en liten update på vad vi har haft för oss här på andra sidan pölen! Hoppas att ni har det lika najs hemma i snöslasket!
 
Imorgon drar vi upp till San Francisco över helgen! :D
 
Emma
 
vi tycker att ni kan kommentera mera! :D

Kommentarer
Postat av: Sofia B

Ohhh vad bra ni verkar ha det! är inte alls avundsjuk...här hemma bara det snöar o snöar...skola o jobb...tråkigt...ska till sandlid och jobba två dagar nästa vecka men inte med era gamla jobbarkompisar, får se hur det går...

väldigt fina kort ni tar, och allt ni bakat lät ju väldigt gott :)

ta hand om er i san francisco :D

kram

2013-02-08 @ 19:17:13
Postat av: John

Är eran ugn från 50 talet ?

2013-02-08 @ 21:35:25
Postat av: Ing-Marie

Det är nog instrumentbrädan från en gammal amerikanare som dom har gjort om till ugn:D Vilken hastighet går den i?

2013-02-12 @ 17:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0