Paket!

Jag fick post igår!!
Emma


Six Flags!


Spring Break!

Nu har vi äntligen fått spring break, nästan inga midterms kvar! Vi är ensamma hemma sen i fredags då Anna åkte upp till San Francisco för att träffa sin pojkvän och hans föräldrar. Fredagen spenderades på stranden, vi doppade till och med knäna i det iskalla Stilla Havet, och kvällen avslutades på Paseo Nuevos biosalong. På lördag morgon var dock klockan ställd tidigt igen, vi skulle till Six Flags. Det är en dryg timmas bilresa härifrån. Studenter som vi är hade vi med oss picknick till frukost som vi kunde äta i bilen innan vi gick in så vi inte skulle behöva spendera så mycket pengar där inne. Väl inne på nöjesfältet spenderade vi dagen varvandes med adrenalinkickar och köande. Hanna vågade åka liiiite mer än Emma men vi båda hade en fruktansvärt rolig dag. I söndags lämnade vi tillbaka bilen på flygplatsen, vilket tar onödigt lång tid. Vi tog bilen till flygplatsen klockan tio över elva och var framme där halv tolv. Sen efter väntande på bussen och bussfärden hem var vi hemma klockan två. En direktbuss hade vart najs. Väl hemma begav vi oss mot stranden där vi gjorde ett tappert försök att sola, det var en aning blåsigt men vi var ihärdiga. Igår spenderade vi dagen framför tvn, det enda vi gjorde var att vi bytte soffa, gick hem till några vänner och kollade på film där istället. Det var med andra ord en väldigt produktiv dag! Idag har vi vart ännu mer produktiva, vi gick 300 meter till skolgårdens gräsmatta och solade. Det gjorde vi hela dagen och vi kan nu stolta kalla oss för kräftor! :D Resten av kvällen spenderar vi med städning och att vänta på Malin och Anna som är påväg, ska bli roligt med lite mer besök! :)  
 
Greetings from Santa Barbara,
Emma och Hanna
 
 

Naptime :)

Hanna har somnat på soffan!

Nu ser det ut såhär!


Hoppsan!

Jag råkade göra sönder en sked två minuter efter att Hanna hade gjort precis samma sak xD

Emma


Mr. Quizter

 
 
Inte en helt ovanlig syn när Hanna ska plugga! Beroendeframkallande?
Prova själv: open.spotify.com/app/mrquizter
 
Kommentarer från Ms. Quizter herself:
-Vilket är ditt bästa quiz?
"Jag gillade Harry Potter quizet, där hade jag många rätt"
 
-Är Mr. Quizter det bästa som hänt sedan Quizkampen?
"Hmm.. ja, delat med TicketToRide!"
 
-Har Per Gessle varit med i Nile City?
"NEJ!. ...mummel...Glenn Killing! I MANEGEN!!"
-Du menar http://www.youtube.com/watch?v=zCk5gUc4_XQ ?
 
Prova mitt och Emmas musikal quiz :)
http://mrquizter.com/quiz.aspx?quiz=374771BF-72CE-4536-8ADF-A7A25E5D14C8
 
//Anna

Det blev allt lite sol ändå! :)


Sjuttonde mars

Det är söndag, tråksöndag. Det har varit dimmigt ute sen i måndags, hur vet jag det? Jo för då somnade jag på stranden och lyckades på något sätt bränna upp halva ansiktet i den lilla solen som visade sig. Lyckat!

Emma

 


Penguin tape

För er som känner mig.. Ja jag är nöjd nu ;)
 
 
Finn 1 fel..
Ja, det är vår granne som går på taket med en tv..
 
//Anna

Tomt till salu - vi är intresserade!!

Vi tänkte köpa en tomt! Nån som vill sponsra?


Happy Anna! :D


Konst

Vi köpte lite konstverk till lägenheten på Rose Bowl Flea Market. Riktigt fint! :P


Hanna och Sanne blir firade av HardRock!


Santa Barbaraaaaa

Nu har det varit så där dåligt med uppdateringar här i bloggen igen, vi är ledsna för det och vi ska verkligen försöka bättra oss.
 
Så, vad har hänt sen sist. Sanne har redan hunnit komma och gå. Hon kom hit den 26 februari och åkte hem till kalla Sverige i tisdags igen. Det har varit jätteroligt att ha henne här och vi har både varit uppe i San Francisco igen och i Los Angeles. Jag och Sanne körde highway 101 upp till San Francisco så att vi var framme lite efter lunch och hann med att se lite grejer på fredagen också, sen körde vi Highway 1 hem på söndagen. Det var förra helgen, och när vi var uppe i San Fran passade Anna och Hanna på att ha photoshoot på skolan, grilla, sola och festa lite. Det var för övrigt den varmaste helgen sedan vi kom hit. Sen var det som vanligt massa plugg under veckan. Helgen som var nu firade vi på fredagen Hanna och Sanne som fyllde år innan vi på lördagen körde mot LA. Vi stannade i Santa Monica och åt lunch på Bubba Gump Shrimp och åkte lite karuseller på piren. Sen körde vi lite fel innan vi hamnade på Hollywood Boulevard och kunde se Hollywoodskylten och de berömda stjärnorna. Efter det var vi dödströtta och vi däckade totalt när vi kom fram till motellet. Natten mellan lördagen och söndagen ändrade vi även till sommartid här i USA så just nu är det bara en tidsskillnad på åtta timmar hem till er i Sverige. På söndagen åkte vi till en stor marknad i Pasadena, The Rose Bowl Flea Market. Det fanns en himla massa grejer och en himla massa folk där och jag tror att vi alla hittade något som var värt att köpa. Sen stannade vi och åt lunch i Pasadena innan vi körde hem mot Santa Barbara igen. Vi har även hunnit med att gå på bio, hängt lite i stan, vart uppe i Court House tornet osv,osv. Så det har hänt en hel del och det kan ju vara därför det inte har blivit så mycket uppdatering.
 
Nu vet ni i alla fall lite mer om vad vi har haft för oss.
Hoppas ni har det lika bra som vi! :D
Emma
 
BILDBOMB!
 
picknick!
San Francisco
Santa Monica
Hollywood
l
Firade Hanna och Sanne på HardRock!
Rose Bowl Flea Market
 
 

Den ser bortgjord ut!

Mitt betyg på Annas hemgjorda milkshake igår!
Emma
 
 
För övrigt är det så här många dar tills vi står på Landvetter igen!

RSS 2.0